Ścieżka kariery

Pracownik Restauracji- kuchni, baru, pasidostawy

Poziom #1

Poziom pierwszy, to pracownicy, którzy dopiero rozpoczęli swoją przygodę na ścieżce kariery w Pasibusie. Brak doświadczenie nie dyskwalifikuje Cię z pracy. Przygotowaliśmy odpowiedni system szkoleniowy, który przygotuje zarówno osoby z doświadczeniem, jak i bez doświadczenia do pracy u nas. Najważniejszym zadaniem jest obsługa gości, przygotowywanie burgerów oraz rozwożenie zamówień (obowiązki związane z danym stanowiskiem). Bezpośrednim przełożonym będzie manager całego lokalu, główny kierownik baru, kierownicy zmian oraz koordynator w PasiDostawie . Nie zwlekaj zacznij swoją przygodę już dzisiaj!

Kierownik Funkcyjny- kierownik kuchni

Poziom #2

Kierownik kuchni to pierwsze z kolei stanowisko w drodze awansu. Jest odpowiedzialny za organizację pracy kuchni podczas zmiany. Odpowiada za swoją załogę i to, aby pracowała ona wg. określonych standardów (np. trzymanie się odpowiednich receptur lub jak najszybsze wydawanie zamówienia, które jest najlepszej jakości) oraz, aby każdy wykonywał sumiennie swoje obowiązki na swoim stanowisku.

Kierownik funkcyjny- kierownik baru

Kierownik baru jest odpowiedzialny za organizację pracy baru podczas swojej zmiany. To on odpowiadasz za swoją załogę i to, aby pracowała ona wg. określonych standardów oraz, aby każdy wykonywał sumiennie swoje obowiązki na stanowisku pracy.

Asystent Managera Restauracji

Poziom #3

Asystent Managera to druga najważniejsza osoba w restauracji. Razem tworzą zgrany duet, wspólnie stawiają czoła wyzwaniom. Jego zadaniem jest dbanie o wizerunek marki, raportowanie wyników, optymalizacja kosztów, budowanie odpowiedniej atmosfery w pracy i wiele innych zadań, które przydzieli Manager restauracji. Jedno jest pewne, w pracy w Pasibusie nie ma nudy, a możliwości rozwoju są spore na każdym stanowisku. Dołącz do naszej PasiRodziny!

Manager Restauracji

Poziom #4

Manager to najważniejsza osoba w restauracji, która koordynuje całą pracę zespołu. Rolą Managera jest dbanie nie tylko o wizerunek marki, ale także raportowanie wyników restauracji, budowanie odpowiedniej atmosfery w pracy, jak i budowanie, planowanie i optymalizacja kosztów restauracji. A jeśli wymaga tego sytuacja Manager musi zakasać rękawy i stanąć na każdym stanowisku pracy.

Pracownik Centrali- stanowiska specjalistyczne

Centrala #1

Każdy PasiZiomek, który super sprawdza się na stanowisku pracy, jest zaangażowany, a dodatkowo chce rozwijać się w innych dziedzinach ma szansę na awans do Centrali. Oferujemy szeroki wachlarz możliwości w różnych dziedzinach. Na to stanowisko możesz awansować z każdego poziomu swojej ścieżki kariery.

Kierownik Działu-stanowiska managerskie

Centrala #2

Na tym stanowisku osoba musi wyróżniać się wiedzą, doświadczeniem oraz umiejętnościami w danej dziedzinie. To pozycja dedykowana dla typowych leaderów.

Poziom #1

Pracownik Restauracji- kuchni, baru, pasidostawy

Poziom #2

Kierownik Funkcyjny- kierownik kuchni

Kierownik funkcyjny- kierownik baru

Poziom #3

Asystent Managera Restauracji

Poziom #4

Manager Restauracji

Centrala #1

Pracownik Centrali- stanowiska specjalistyczne

Centrala #2

Kierownik Działu-stanowiska managerskie

Ścieżka kariery

Pracownik Restauracji- kuchni, baru, pasidostawy

Poziom #1

Poziom pierwszy, to pracownicy, którzy dopiero rozpoczęli swoją przygodę na ścieżce kariery w Pasibusie. Brak doświadczenie nie dyskwalifikuje Cię z pracy. Przygotowaliśmy odpowiedni system szkoleniowy, który przygotuje zarówno osoby z doświadczeniem, jak i bez doświadczenia do pracy u nas. Najważniejszym zadaniem jest obsługa gości, przygotowywanie burgerów oraz rozwożenie zamówień (obowiązki związane z danym stanowiskiem). Bezpośrednim przełożonym będzie manager całego lokalu, główny kierownik baru, kierownicy zmian oraz koordynator w PasiDostawie . Nie zwlekaj zacznij swoją przygodę już dzisiaj!

Kierownik Funkcyjny- kierownik kuchni

Poziom #2

Kierownik kuchni to pierwsze z kolei stanowisko w drodze awansu. Jest odpowiedzialny za organizację pracy kuchni podczas zmiany. Odpowiada za swoją załogę i to, aby pracowała ona wg. określonych standardów (np. trzymanie się odpowiednich receptur lub jak najszybsze wydawanie zamówienia, które jest najlepszej jakości) oraz, aby każdy wykonywał sumiennie swoje obowiązki na swoim stanowisku.

Asystent Managera Restauracji

Poziom #3

Asystent Managera to druga najważniejsza osoba w restauracji. Razem tworzą zgrany duet, wspólnie stawiają czoła wyzwaniom. Jego zadaniem jest dbanie o wizerunek marki, raportowanie wyników, optymalizacja kosztów, budowanie odpowiedniej atmosfery w pracy i wiele innych zadań, które przydzieli Manager restauracji. Jedno jest pewne, w pracy w Pasibusie nie ma nudy, a możliwości rozwoju są spore na każdym stanowisku. Dołącz do naszej PasiRodziny!

Manager Restauracji

Poziom #4

Manager to najważniejsza osoba w restauracji, która koordynuje całą pracę zespołu. Rolą Managera jest dbanie nie tylko o wizerunek marki, ale także raportowanie wyników restauracji, budowanie odpowiedniej atmosfery w pracy, jak i budowanie, planowanie i optymalizacja kosztów restauracji. A jeśli wymaga tego sytuacja Manager musi zakasać rękawy i stanąć na każdym stanowisku pracy.

Pracownik Centrali- stanowiska specjalistyczne

Centrala #1

Każdy PasiZiomek, który super sprawdza się na stanowisku pracy, jest zaangażowany, a dodatkowo chce rozwijać się w innych dziedzinach ma szansę na awans do Centrali. Oferujemy szeroki wachlarz możliwości w różnych dziedzinach. Na to stanowisko możesz awansować z każdego poziomu swojej ścieżki kariery.

Kierownik Działu-stanowiska managerskie

Centrala #2

Na tym stanowisku osoba musi wyróżniać się wiedzą, doświadczeniem oraz umiejętnościami w danej dziedzinie. To pozycja dedykowana dla typowych leaderów.

Nasze stanowiska

Asystent managera

2 oferty

Kierownik baru

1 oferty

Kierownik kuchni

0 oferty

Manager restauracji

1 oferty

Pasikurier

0 oferty

Pracownik baru

22 oferty

Pracownik kuchni

21 oferty

Pracownik logistyki

1 oferty

Pracownik produkcji

1 oferty