Manager restauracji
Obecnie jest 0 ofert w 0 miastach
Zobacz oferty
Poznaj stanowisko

O STANOWISKU
Manager restauracji to szef wszystkich szefów! Jest najważniejszą osobą na lokalu, która musi kontrolować wszystkich i wszystko, a przede wszystkim dbać o prawidłowe funkcjonowanie restauracji. Manager to osoba ze wiedzą szeroką jak rzeka.

JAK WYGLĄDA PRZYKŁADOWY DZIEŃ
Manager pracuje według wcześniej ustalonego grafiku i na praktycznie każdy dzień przypada inny zakres obowiązków i działań. Manager ma pracę mocno zadaniową i musi osiągać wcześniej wyznaczone cele personalne, finansowe, operacyjne, kadrowe. Praca Managera to praca w 60% administracyjna i 40% praca na floorze.

JAKIE ZYSKUJESZ MOŻLIWOŚCI?
Pracując na tym stanowisku nauczysz się dobrej organizacji pracy oraz czasu, planowania, zapewnienia mierzalności efektów pracy, raportowania, zarządzania kadrom, nadzorowania, delegowania oraz wielu, wielu innych rzeczy. Dodatkowo wpłynie to na: rozwój osobisty, samorealizację, wiedzę biznesową, operacyjną, ścieżkę rozwoju i awansów.