Manager restauracji

Obecnie jest 1 ofert w 1 miastach


Zobacz oferty

Poznaj stanowisko

O STANOWISKU

Manager restauracji to szef wszystkich szefów! Jest najważniejszą osobą na lokalu, która musi kontrolować wszystkich i wszystko, a przede wszystkim dbać o prawidłowe funkcjonowanie restauracji. Manager to osoba ze wiedzą szeroką jak rzeka.

JAK WYGLĄDA PRZYKŁADOWY DZIEŃ

Manager pracuje według wcześniej ustalonego grafiku i na praktycznie każdy dzień przypada inny zakres obowiązków i działań. Manager ma pracę mocno zadaniową i musi osiągać wcześniej wyznaczone cele personalne, finansowe, operacyjne, kadrowe. Praca Managera to praca w 60% administracyjna i 40% praca na floorze.

JAKIE ZYSKUJESZ MOŻLIWOŚCI?

Pracując na tym stanowisku nauczysz się dobrej organizacji pracy oraz czasu, planowania, zapewnienia mierzalności efektów pracy, raportowania, zarządzania kadrom, nadzorowania, delegowania oraz wielu, wielu innych rzeczy. Dodatkowo wpłynie to na: rozwój osobisty, samorealizację, wiedzę biznesową, operacyjną, ścieżkę rozwoju i awansów.

Wolne stanowiska

Lokalizacja keyboard_arrow_right
Lokal keyboard_arrow_right
Stanowisko keyboard_arrow_right
Więcej ofert

O nas

Poznaj nas od podstaw

Więcej

Lokalizacje

Szukasz pracy w pobliżu?

Więcej

Stanowiska

Podejmij nowe wyzwania!

Więcej